My contact person
igus® Taiwan Company Ltd

5F, No 35, 24th Road, Taichung Industrial Park, Taichung 40850, Taiwan

Fon +886-4-2358-1000

Fax +886-4-2358-1100

提花針織機

 

1

能量傳輸保護拖鏈, 多款電線電纜, 自潤式直線滑軌

2

能量傳輸保護拖鏈, 多款電線電纜

襪子能確保腳的溫暖, 圍巾及帽子能避免著涼感冒。 在冬天針織確保採購服裝 在夏天, 它們也可以確保您不著涼。
針織是紡織的兩個過程之一, 另一個是編織。編織時由交叉的線段在一個合適的角度形成了紡織,針織至少使用兩個針來形成線圈,然後隨著時間的推移可以形成一個紡織。 針織過程中不是可以製作成單一服裝配件,或可以作進一步的加工給下游廠商。
 
在基督後的第一世紀, 針織技術已被使用 ,在相當長的一段時間, 它被視為作為一個貿易往來, 即使在今天, 經歷了不景氣的狀況但它仍然是一個受歡迎的愛好。 例如,舉行越來越多的公共針織活動,針織甚至已經建立了自己的一個藝術形式。

 

In modern textile production, knitting by hand is, of course, a thing of the past. The first (initially still manually operated) knitting machines came onto the market towards the end of the 19th century. Nowadays, a number of different textiles (garments, home textiles or industrial textiles, such as insulating materials) are produced on knitting machines. There are circular and flat knitting machines.
 
Mechanical knitting works in exactly the same way as manual knitting, it is based on the same principle. At least two needles are used to successively form stitches with a thread or yarn. When rowed together, these stitches form a textile or even a finished garment. However, instead of only two needles, knitting machines have an entire needle bed.
 
With circular knitting machines, a large number of needles are used to knit stitches into a circular "tube" pattern – this is how socks are made, for example.
 
On a flat knitting machine , the stiches are suspended in a row on latch needles and are cast off by means of a moving carriage. The design of most flat knitting machines is identical. The needle bed and the carriage guide stand on a base. The spool table with the rolls of yarn is located on the upper part of the machine. This video provides a good overview.

根據不同類型, 橫編機進行進一步的劃分:

單針:這些機器只能使用一個針,因此只能處理一種類型的紗線。

多針距:顧名思義,這些機器可以處理多個針頭。是高度靈活的多針距機器。

寬軌距寬軌機可以處理特別是粗針織。

整件服裝:這些機器可以產生幾乎無縫服裝。

提花:這涉及到紡織品中的兩個或兩個以上的彩色圖案。

木片拼花工藝:這是一種特殊的技術,該模式是可見的只在一側的材料。

igus®易格斯自潤式產品帶給提花平扁機的好處

品質, 精準度及清潔是驅動紡織工業的發展 橫編機非常喜愛易格斯的產品 , 因為它有能使機器故障率降低和完全免上油的特性。 有什麼比發現到你美麗的服裝被潤滑劑染色到且即使經過多次洗滌還是無法處理更糟呢?
 
e-chains®®能量傳輸保護拖鏈 E2/000系列是您滑塊驅動器​​的理想選擇,因為它是一個在驅動器上有可靠的能量傳輸。 托架導可以實現使用完全無油的drylin®N自潤式直線導軌系統的精度。 這兩種產品組具有很高的速度,耐磨性和相當的操作。 極小化
 
igus®易格斯公司的 e-chain systems®能量傳輸保護拖鏈系統搭配 易格斯 chainflex®高柔性耐彎曲電纜是紡織機械完美的組合。 類似e-chains®能量傳輸保護拖鏈, 這些都可以克服針織機在他們的環境中面臨的工作條件, 如高溫,粉塵從纖維殘渣, 用於紡織加工的化學品,如Avivage。